Молитва

Любовь Светлая108
Помолюсь тобі, мій любий Боже.
Розповім про все погане і хороше.
Знаю, що мене Ти не осудиш.
Яка я є,таку приймеш, бо любиш.

Помолюсь тобі, мій любий Боже.
У нас війна на Україні. Може
В нас тяжкі гріхи, провини.
Боже! Будь ласка, нас прости.

Помолюсь тобі, мій любий Боже.
Все Ти знаєш і сумуєш з нами теж.
Я помолюсь Тобі за мир для всіх
Щоб лунав навкруги дитячий сміх.

Помолюсь тобі, мій любий Боже.
І мені це дуже, дуже допоможе.
Буде спокій на душі та радість.
Дякую, що Ти зі мною поруч скрізь.