Бiжiнцi Беженцы

Ксана Поликарпова
Якщо на чужині солодше, ніж вдома,
Якщо там зустріли, як добрих знайомих,
Не треба сьогодні до нас  повертатись,
Бо доля тоді скорегує ваш запис
У книзі здорових, щасливих, живих.
Чекайте, коли мине лихо із лих.

***
Когда заграницею слаще, чем дома,
И встретили там вас, как добрых знакомых,
Не нужно оттуда сейчас возвращаться,
Иначе придётся тогда попрощаться
С судьбою здоровых, счастливых, живых.
Дождитесь уже окончанья войны.


21:41
04.02.2023