Зна ш?

Дмитрий Жушман
А чи ти знаєш що таке страждання?
І Що то є, нестерпний біль?
А бо ти знаєш, що таке кохання,
Коли в неволі твоя тінь..?

Чи знаєш сум і втрати болю?
Чи знаєш, що таке життя?
Ловлю себе на думці мимоволі,
А може в тому місці був не я ?

Мінлива хмара, доля, і погода,
Мінливі дні, що маєш, завтра, -  не твоє!
Я відпустив свій біль, радію знову
Тому, що  Бог мені дає..

01.02.2023року 
автор Жушман Д.