Трускавець

Иван Думанов
   ТРУСКАВЕЦЬ

Там, де з гiр Карпатських
Нафтуся збiга€,
Стоiть файне мiсто,
В квiтах утопа€. 

А те файне мiсто
Трускавцем назвали;
Коли б не хворiли,
Ми б його не знали. 

Миють там водами
Всерединi й зовнi,
Щоб були вродливi
Та здоров'я повнi. 

Милi нам Карпати
Та смачна нафтуся. 
Будь за якi втрати
Знов сюди вернуся!

Тут бо з гiр Карпатських
Нафтуся збiга€,
Та це файне мiсто
Гра€ та спiва€. 

    Ноябрь 2022.