Кухар. беларуская мова

Татьяна Домаренок
Мама часта на рабоце
Да пазна працуе.
Хлопчык Ваня з катом Васькам
Ля акна сумуе.

Есці хочуць, што ж зрабіць ім,
Калі мамы нету?
Не сварыла яна супу,
І няма катлеты.

Дык зраблю Я смачну кашу
З малака, аўсянкі.
Сам паем, а кату Ваську
Падалью смятанкі.

31.01.23