Келихи та чарки

Миклош Форма
Кожен вип'є своє.
Хтось – за радість. А хтось – за печаль.
Що вже в келиху є.
І – до дна, щоб ні краплі не жаль.

Наливайте гірке.
Чи солодке. Налийте любе.
Як на серці – важке,
Хоч ковточком розважте себе.

Кожен знову наллє.
Чарку гріє долоня поволі.
Кожен вип'є своє –
Що життя наливає у долю...