Вона

Дмитрий Жушман
Вона пройшла, .
І літом наче мене окропила,
І вічність Божого вогня,
На мить,  заворожила ...

І на землі, туман, засніженні сугроби,
І через темряву лунає світ,
Ти нечіпай, хай світло не зхасає,.
І пройде через бурю, і метіль..

Пройде по світу, скрізь залишив слід,
Розтанувшого сніга..
І не мине ..
І пройде заметіль ...

27.01.2023 для Маргарити
Жушман Д.