Не буде й мiсця iм нiколи на Землi

Тамара Мамина
Наснилася жаданна ПЕРЕМОГА.
Усюди квіти, поцілунки від душі.
Невже ми все ж "достукались"до Бога
І він, подумавши, допомогти спішить...

Чому війна надовго затягнулась?
Чому забрала тисячи життів???
Невже нічому нас не вчить минуле,
І нас ні брат, ні друг не захистить?...

Війна - це біль і страх, війна - страждання,
Вона тиранів ницисть й нелюдів.
Їх проклинатимуть - нема їм виправдання,
Не буде й місця їм ніколи на Землі...