Поворот The Turn

Ирина Седова 3
Поворот (Машина Времени)
https://www.youtube.com/watch?v=PdgvcZe_hag&t=30s

The Turn

You and me we often promise
Not to turn off some straight roads
But we are destined to.
Frankly speaking, every person
Is afraid of alterations
But anyway they wait me and you.

Chorus: (;2)
Now there’s a next new turn,
And the engine roars.
What it’ll bring to us
Chasm or happy rise
Whirlpool or a ford
And we’ll never know
Until we make this turn

But you must not be too scared.
If you call yourself a born man
you have a hidden strength.
Bravely drive out from home
And don’t be afraid of turning
Let your way be success.

Chorus: (;3)

Оригинал

Мы себе давали слово
Не сходить с пути прямого, но
Так уж суждено...
И уж если откровенно —
Всех пугают перемены, но
Будут все равно...
 
Припев: (;2)
Вот новый поворот.
И мотор ревет.
Что он нам несет.
Пропасть или взлет.
Омут или брод.
Ты не разберёшь,
Пока не повернешь

И пугаться нет причины,
Если вы еще мужчины, вы
Кое в чем сильны...
Выезжайте за ворота
И не бойтесь поворота, пусть
Добрым будет путь...

(Припев. 3 раза)