Вiн бачив, живе в тобi

Роман Сивко
Він бачив, янгола, в тобі.
Ховаєш ти його, в багні...
Впізнав,- бо він і сам такий!
Ховає десь його, в собі...

Багно для нього,  то сміття!
Себе в собі, ти не пізнав...
Розмови добрі, вчинки злі!
Хтось діє так, як дієш ти...

Хтось пам'ятає,- час вперед!
Слова виконуй, ось і все...
Судив словами, десь, колись!
Він теж, та в очі, подививсь...

Слова свої,- не пам'ятаєш!
Тому він швидко, нагадає...
Думки твої,- такий ти є!
Бо завжди, він, живе в тобі...