Убоимся, убоимся и поклонимся

Ольга Алексеевна Володина
           Убоимся, убоимся и поклонимся.
           Царю Небесному Вечному ЕДИНОМУ.
           Аллилуйя Аллилуйя Аллилуйя
           Аллилуйя Аллилуйя Аллилуйя.
 
           Убоимся, убоимся и поклонися -
           Воплотившемуся Ставшим человеком.
           Аллилуйя Аллилуйя Аллилуйя
           Аллилуйя Аллилуйя Аллилуйя.

         
           Убоимся, убоимся и поклонимся.
           Святому Духу Вечному Незримому.
            Аллилуйя Аллилуйя Аллилуйя
            Аллилуйя Аллилуйя Аллилуйя.

            Убоимся, убоимся и поклонимся.
            Троице Святой Единосущной.
            Богу НАШЕМУ -  ОТЦУ И СЫНУ
            И СВЯТОМУ ДУХУ .СЛАВА ВЕЧНАЯ.
            
            Аллилуйя Аллилуйя Аллилуйя
            Аллилуйя Аллилуйя Аллилуйя.