Торжество природи

Галина Чехута
Який світанок! Сонце, сніг!
В душі - жадань п'янкий рум'янець!
Сьогодні сумувати -  гріх!
Сніжинок ніжних вабить танець!

Забути хочу горя лід,
Що віє смутком безпорадним.
Стрімкий спокусливий політ
Чарує маревом принадним!

Летить сніжок, як вишень цвіт,
Немов вертає первозданність…
Дивлюсь на чарівливий світ,
Як вперше, бачу досконалість…

Сумливі спогади жену,
Радію торжеству природи!
Хай занесе сніжок війну
Попутним вітром прохолоди!..