Фаезындтае та мае хъысмаеты аеваст

Татьяна Плити
Фаезындтае та мае хъысмаеты аеваст,
Аемае та цины хур мае удмае ног ыскаст.
Аербайрох мае ис ды каей нае дае маен,
Дае уарзтаей хай каей нае радтай маенаен.
Мае заердаейы каей ис нырма хъаедгом,
Каей хъавын рох каенын аенусмае аез дае ном.

Ты появился вновь в моей судьбе,
И снова греет солнце душу мне.
Забыла я опять, что ты чужой,
Любовь свою не разделил со мной,
Свежа на сердце рана у меня,
И мне давно забыть тебя пора.