Ще вiрю, ще надiюсь, ще люблю

Елена Эшвович
Ще вірю, ще надіюсь, ще люблю.
Війна. Проте, душа не скам'яніла.
В бажанні жити є магічна сила,
Життя - політ, відомий журавлю.

Було б найгіршим втратити все те
Що сил дає, у прагненні до світла...
І проти йшла, і рухалась за вітром,
Де грішне пізнавалось, і святе.

Поставляться крапки, як прийде час,
Над думами, мовчанням і словами,
Над діями земними й почуттями.
Та поки світ для мене не погас

І душу не пленила темна ніч,
Тягнусь, мов птах, до променів джерельних
Й прошу в Небес про силу журавельну,
Коли мовчу із Богом віч-на-віч.