Хьона байташ хета е мегарга йий аз?

Ахмед Хамчиев
Хьона байташ хета е мегарг йий аз?
Ц1енача безамца хьо хестаеш.
Сай байташца хьо ювца мегарг йий аз?
Дерригача дуненна хьо д1айовзийташ.

Сай кхоллама дакъа хьо е мегарг йий аз?
Цхьаккха хьа ц1и д1айоврга йоцаш.
Дег чу хьула я лела е мегарг йий аз?
Цхьанеца хьо екъа лаьрх1а воцаш.

Вай ши дог хоттара дог даха мегарг дий аз?
Массарех из лочкъа даь волаш.
Хьо йовзар сайна тоалам бе мегарг бий аз?
Массаза хьа дега тутмакх волаш.

Хьона байташ хета е мегарг йий аз?
К1аьдача дешашца хьо хестаеш.
Хьа дог сайна даим де мегарг дий аз?
Массаза вай шиъ цхьана хурга долаш.