Always be my queen

Ильин Александр 2
Put up your chin and lower shoulders,
Step from your toes like stately queen,
Let everybody be your soldiers,
And envy yours so winning sheen.

               
Будь всегда моей королевой

Подними подбородок, расправь плечи,
Ступай с пальце ног, как величественная королева,
Пусть все будут твоими солдатами,
И завидуют твоему такому победному блеску.

                01/18/23