Д слово Глагол!

Олег Бекчи
Дієслово!

Як сяє ніч,
   горить Чумацький шлях,
Вода в Дніпрі –
   Священий Йордан…
Й пліч-о-пліч
   Усі Курені в боях,
Захисників
   Безсмертних караван…

Тиха на Водохрещу ніч,
Лише вода тихесенько тремтить…
Та старець с Богом віч-на-віч…
Гаряча молитва летить…

За мир та вірних, за Любов,
За перемогу та народ…
Щоб перестала литься кров,
Дитячий сміх лунав щоб знов…

Зміцнилась віра у людей,
Країна піднялась з руїн,
Щоб зник убивця, зник крадій,
Та щоб народ знов був єдин.
 
Отець Небесний старця чув,
Вогонь та біль гарячих слів…
"Є Заповіт," - задумлив  був,
Та Дієсловом відповів:

Моїх дітей вбивають …
Мене до Храму не пускають…
Храми вірних відбирають..
Миру вбивцям цим бажають?

Й мовчки старець сльози ллє…
Тільки народ все за своє…