Казкова простота

Галина Чехута
У білосніжнім і затишнім світі
Є невимовна дивна простота,
Що змушує від радості тремтіти,
Коли сніжинка тане на вустах!..

Короткі миті тиші - справжнє щастя,
Як снігу недоторкана краса!
Ця чистота -  немов небес причастя,
Немов життя казкова полоса!

Подивишся навкруг на світ широкий
І забуваєш смуток та печаль.
Чекаєш, прийде диво ненароком,
Як сходить з неба сніжна благодать.

Забути хочеш біль, ночей неспокій,
Повірити в щасливе майбуття,
У те, що згине врешті враг жорстокий,
І буде мирне, радісне життя!..