До театру

Дмитрий Жушман
Ти росскажи мені казку
Про море думки,
про горе і ласку
Та про долі шляхи

Росскажи мені казку,
про небо і біль
Про віру і ласку,
Та про дерева тінь..

Ти росскажи мені казку
Цікаві думки
Радіє людина образам,
які нам дарують шляхи..

Росскажи мені казку
Про любов і блакитні думки,
Про щасливі кінці, та
будь ласка скинь маску
Життя це казки..

12.01.2023року.