Хочеш

Галина Чехута
Хочеш палати, палай!
Хочеш кохати, кохай!
В тугу та сум не впадай,
Промахам не потурай!

Можеш прощати, прощай!
Можеш втішати, втішай!
Можеш світити, світи,
Впевнено йди до мети!

Хочеш співати, співай!
Світло душі зберігай!
Впевненість не убивай!
Після падіння вставай!

Хочеш летіти, лети!
Хочеш творити, твори!
Мудро у долю вплети
Дійсні життя кольори!