Шахiвниця

Марина Чиянова
Кохання - така комбінація,
Яка тане на тлі
"Великої шахівниці",
І які тут можуть бути розрахунки?

А вони є.

Тільки коли віриш у людину
Та наділяєш її героїчними та божественними рисами,
Чи завжди вони в ній втілюються?

Ким є переможець
І чи не намагається він
Наздогнати власну тінь?

Чи є миті,
Коли він її не відкидає?

Головне -
Що зі мною Ви завжди
Поза підозрою.