Суть щасливого життя

Галина Чехута
Талан - у кожного є свій,
Це - наша власна насолода,
Це власний світ жадань і мрій,
І нагорода, і свобода!..

Сценарій власного буття
Самі ми маємо писати!
Підкажуть нам передчуття,
Яку дорогу обирати.

Душі чуттєвий камертон
Не зможе шкоди нам завдати.
Це наше авторство! Ніхто
Не має права заважати!

Ловіть в мелодіях душі
Свої піднесені співзвуччя!
Всі інші долі є чужі,
Стискати можуть, як обруччя.

Прощайтесь з тими, хто в путі
Від вас навмисне віддалився.
Прощайте тих, хто у житті
Перед бідою не схилився.

Від сповиття до забуття -
Це путь земна. Нема безсмертя.
Вся суть щасливого життя -
У вмінні чути голос серця.