Почуття

Марина Чиянова
Ніхто не мовчить,
Коли йдеться про почуття,
Але їх так часто
Плутають з хіттю.

Не кожен побачить
Цінність життя,
Взаємного розуміння та розмаїття.

Прийняти інших
Попри відмінність світів -
Задача моральної еволюції,

А поки нам інколи бракує слів,
Впишемо телепатію
До Конституції.