Am fost odata foarte mica

Ирина Узун
Am fost odata foarte mica
As vrea sa fiu o floricica
Dar am crescut in fata mare
Si vreau o viata fara drama.

Am fost odata buna si cuminte,
As vrea sa lucrez mult si bine,
Acum eu sunt o femeie tanara,
As vrea sa am o mare familie.

As vrea o viata fara razboiul,
Dar ele nu vrea a incheia pace.
As vrea sa gandim despre viitorul,
Dar cum? cind nu stii depsre zile de miine.

As vrea sa salvam lume cu iubire.
Dar trebuie sa traim cu o rabdare.
As vrea acest haos o sa termina
Deoarece asteptare este nesuferita.

As vrea sa cer iertate si poate noi nu o sa vedem niciodata,
Dar eu tin minte si mie este dor de fiecare,
As vrea o sa intampla intalnire noastra vreodata,
Tu numai stii, eu ma rog pentru fiecare sanatate!


23.09.2022