am deschis fereastra, usa, inima,

Ирина Узун
am deschis fereastra, usa, inima,
am pus masa cu vesela, apa, painile.
am luat foaie alba pentru о rugaminte,
am scris cu lacrimi si zambete.

nu am dat cheile, harta, vocabular,
dar am facut cheie intr-un singur exemplar,
si daca nu o sa vii pentru mine va fi cosmar,
o sa fiu fericita daca citesti cu dictionar.

n-am inchis nimic, a ramas totul cum este,
numai Dumnezeu stie unde este bine,
care usa o sa deschida pentru mine si tine.

28.11.2022