spun ti-e la revedere

Ирина Узун
spun ti-e la revedere
stiu, este devreme
si nu avem teme comune,
si nu trebuie intelegere.

am o mare multumire
am inima de iubire,
mare, trista, si fierbinte.
imi pare rau pentru intarziere,
deoarece viata plina de treburile.

spun, ca fericire vine foarte repede
scriu despre sentimente
care pentru mine au sense
nu vreau sa spun “la revedere”,
de aceea: “pentru tot trebuie vreme”.
si te intind mana de prietenie.

mai departe..pana de a doua ninsoare.

02.11.2022