Життя, нiби рiчечка...

Белякова Светлана Николаевна
Не хочу бути озлобленою на весь Світ.
Твердо вирішую мати тверду позицію.
Було яскраве і цікаве Життя,
але його зжерла війна.
Життя, ніби річечка,
тече поруч.
Я спостерігаю, відчуваю,
твердо вирішую вийти за межі пережитого,
внести пожвавлення в крихке Життя.
Не зітхати більше за минулим,
не плакати гірко від жалю,
мати набагато більше живого почуття.
Складні, сумні думки подолати,
осмислювати нове своє Життя.
Одержала безліч душевних поранень,
але виростила віру, як зернятко,
за справу нового Життя, воно народжується
і воно не "сліпе дитя"...