Viдкрийте ochi

Дмитрий Жушман
Великий світ, чуттевий файл,
Ти грав свою гармонь,
І нечекав коли віддам
Тобі свою долонь.

Пр

Ти вештався у морі відчуттів,
Залишив спокій серед моря,
Людей ты наче по любив,
Але тримав за руку Бога.

Пр

Ти видихнув, заплющів очі,
стоїш тримаючі за руку,
І більше слів не говорив,
Лише світив, і зажурив науку...



Приспів

Відкрийте очі,
Світ такий малий..
Віддайтесь ночі,
І накрийте стіл..
Любіть заочі,
Знайте хто ви є.
Зробіть свій вибір,
До вас Умова йде..