В ддай

Дмитрий Жушман
Віддай мені мій спогад,
Посмішку і рідний Дім,
Відлуння сповідь
І дещо , що ніколи
та нікому я, не розповім..

Віддай мені надію,
Чутливість  і сльозу,
І не жалій віддати,
Мою красу, мою красу..

Віддай забуті ночі,
Віддай на постілі мій слід
І більше я не попрошу,
Віддай і їди..