Far from the ocean - Далеко от океана

Вероника Литвин
Fill the gap, ocean.
River carries me. I'm trapped in motion.
Concoction of anxiety and devotion.
Put your arms around me, ocean.

Where's the flow going?
I dream of a place where rocks admire the ocean,
Where trees touch the sun incautiously
And at night tickle stars until falling.

I believe in the morning,
Even if the night seems longing.
Wind of change is calling.
River carries me to the ocean.

--------------------------------------------------------

Заполни пробел, океан.
Река несет меня. Я в вечном движении.
Смесь беспокойства и принятия.
Заключи меня в свои объятия, океан.

Куда несет меня поток?
Я уношусь в мечтах к месту, где скалы любуются океаном,
Где деревья касаются солнца неосторожно,
А в ночи щекочут звезды до упада.

Я верю в новый день,
Даже если ночь безутешна.
Ветер перемен взывает.
Река несет меня к океану.