Сьогодни народився наш Иисус Христос

Матрёна Донченко -Дидок
Сьогодні народився наш Ісус Христос,
Таке собі маленьке янголятко.
Який з роками нашим Богом став,
І в небеса його батько забрав.
З тих пір  народження його ми славим.
І всім людям цього бажаєм,
Щоб не забували про цей день
І співали в його славу багато пісень.
І в кожний день народження Христа,
Як і в усі попередні, за нього молитись повинні.
І в день, і в ночі, і кожної хвилини.
Адже він за нас своє життя віддав,
Щоб ми жили завжди у ласці і у мирі.
Щоб люди всі були щасливі
Й жили по правді як він заповідав.
Отож не будемо про це ми забувати
І Бога завжди будем прославляти

6.01.2023