Щастя не бувае багато

Галина Чехута
Щастя не буває багато

Щастя не буває багато,
Бо душа завжди хоче свята.
Серце розсипає стаккато:
"Щастя не буває багато".

Не шкодуйте слів для коханих,
Бо слова лікують всі рани.
Щоб відчути мудрість нірвани,
Не шкодуйте слів для коханих.

Хай щодня вам щастя бажають,
У бажання щирість вкладають.
Втіха й доброта зігрівають,
Хай щодня вам щастя бажають!

У веселий час і журливий
Настрій то сумний, то мрійливий…
Випадок чекаєм щасливий
У веселий час і журливий…

Не буває щастя багато,
Тож спішіть близьких обійняти,
Слідуйте завжди постулату:
"Щастя не буває багато!.."