Старенька хата на сел1

Анатолий Ляпатинский
Старенька хата на селі
у зелені втопала,
де ми з воронами в ріллі
горішки вибирали.

Там, біля хати матіола
від вечора до ранку.
приємний запах віддавала
до самого світанку.

А небо зоряне застигло
в безвітряну погоду ,
де навіть берести притихл
мов з неба смокчуть воду.