Присмак

Марина Чиянова
Зорі
Залишають по собі присмак осінній -
У погляді Вашім
Стрілися світло й тіні.

Ви - Космосу
Досконале творіння.

Над мостами
Всі Ваші ніки й імена
Читає така
Очевидна,
Але неповторна весна.