Доля

Марина Чиянова
Те, що згадують,
Те, чим пишаються
Видатні та славетні міста.

Доля-доленька,
Що прикрашена,
Листям-кетягом
Припорошена,
Золотава та осяйна.

Непроста, як усі рівняння,
Що нерівність трима в собі.
І її граційне послання
Залишається впізнаним
У юрбі.