Темрява

Марина Чиянова
Темрява.
Пише на постаменті літа
Свій літопис
Пташка
Ніжна та осяйна.

Темрява.
Виринає із ліфту
Свідомості
Доля чиясь сумна.

Темрява
Не залишиться тут навічно.
Перевага її -
Тимчасова та нелогічна.