Брахман

Марина Чиянова
Тій, хто згадає Вас,
Хто погляд Ваш знаходить у юрбі щоразу,
Так важко присвятити справі час,
Аби відчуть до Вас відразу.

Вона не знає всіх глибин
Душі буття і таємниці.
Для неї Ви - мов митей плин,
Якому цілий Всесвіт сниться.

Ви - мов країна без дверей,
І код її парадоксальний
Вона вбудує в свій релей
Життєвостей паранормальних.