Уламки

Марина Чиянова
Під уламками знову
Знаходять сліди
Міст старих,
І до них ти мене
Приведи.

Приведи в царство спогадів,
Дивно-лунких,
Розпакуй всі архіви,
Що впали зі стріх.

Біль війни на серцях
Залишає сліди.
Відведи мене в тишу,
У храм приведи.