Вiн тобi - не грiх i не горе

Миклош Форма
Він тобі – не гріх і не горе.
Він тобі – лиш радість і мить.
Він – лишe краплина у морі,
І душа за ним не болить.

Є такі. Він таким був саме,
Хто у долі жіночій – сон.
Чоловік, що не лишить рани,
I сльозу не лить на перон.

Пригадаєш його обійми,
І не відчуваєш жалю.
Будь-якою тебе він прийме.
Не скалічить жалким "люблю".

Є такі. Повезло? Не знаєш...
Гріє спомин його руки.
Пам'ять мріями обгортає,
Що такі є чоловіки...