Тiльки час

Марина Чиянова
Там, куди дістанеться тільки час,
Зможемо залишитись в земнім раю,
Доля обійме так тихо й невпинно нас,
Знов намалює дорогу Вашу й мою.
Всіх перешкод та пригод незліченних живі мости,
Всіх привітань та посвят шепіт із небес
Лине туди, де щастя далекі світи
Падають у води неозорий плес.