Хвиля

Марина Чиянова
Хвиля шепоче для тебе.
Тане стривожене небо,
Всі забуваються тези,
Ми стоїмо на краю

Дивних небесних симфоній.
Сріблом посипані скроні.
Вірність шаленої долі
Знову тобі віддаю.

Ми прокидаємось в казці,
Де всі події прекрасні,
Все відбувається вчасно,
Дійсність ми творим свою.