Що вiддасиш, тей отримаеш

Галина Би-Локур
Що віддасиш,
тей отримаєш.
До скроні долоню піднеси,
відчуй, як серце бється,
то від тієї чистої краси,
що заглядає у віконце.
То донька, син,
хватило б сил,
молитись до захід сонця.
Забитися поміж людьми.
О, збережи, їх Отче.