Доба на свiтло повернула

Галина Би-Локур
Доба на світло повернула,
на ніч коротку, довгий день.
Розправить помаленьку крила,
прогонить мариво і темінь.

І стрій прикрашених ялинок.
І зірка десь там в висоті.
І Божа Мати дивиться на Сина,
і щедроти посилає нам усім.

Різдво Христове в кожну хату.
Як добре в гурті
і працувати, і святкувати.
Тече тепла із рук потік.