Переможна сакура цвiте

Галина Чехута
Ми йдемо до Бога з молитвами,
Він дає нам схвалення святе:
Хоч вони лякають холодами,
А у нас вже сакура цвіте!

Закарпаття, Київ і Одеса
Надихають радістю прозрінь:
Квітка перемоги, мов принцеса,
Спокушає маревом цвітінь!

Отже, рік цей буде дуже вдалим:
Тільки січень - вже спішить весна.
Цвітом чарівливим небувалим
Людям усміхається зима.

Нас не залякати холодами!
Як цього росія не збагне?
Ця зима вже славиться дивами:
Переможна сакура цвіте!