Звабливий напiй

Галина Чехута
Кава - справжній ключ натхнення!
Дивний звабливий напій
Прикрашає повсякдення,
Вабить променем надій.

Кава - це думки раптові,
Тепла зустріч, світ ідей,
Щирі подихи любові,
Світло радісних вістей.

Кава - вічний наш супутник
І приємний вірний друг,
Що втішає в миті скрути,
Глузування і наруг.

Пахнуть радістю зернята
І духмяним молоком,
Спокушають ароматом
І окутують теплом.

Повертає спогад кава
Без всіляких дивних чар…
Мабуть, я залишу справи,
Вип'ю дивний цей нектар!