Близнюки

Брущенко Алёна Бруна
Пісню можна послухати тут:
https://www.youtube.com/watch?v=ZnpiN1KRqF4&ab

Ти і я - близнюки. Віддзеркалимо дзеркало.
І підемо шукати себе у занедбаність.
Ми – дві краплі води і два сполохи вічного.
Ми – забуті світи з потойбіччя магічного.

Я і ти – близнюки. Наші душі споріднені
Сьогоденним життям і міфічного глиною.
Ми не віримо в те, що несхоже на істину.
Ми – шукаємо сенс незбагненного в дійсності.

Крок за кроком йдемо
Шлях до шляху зірки…
Тільки Всесвіт наш Бог.
Знов і знов близнюки…

Ти і я – близнюки, віддзеркалимо сутності
І палають мости навкруги, але чує нас
Тиша тих молитов, в яких музика янголів
Про святе, про Любов, як небесного солоспів.

Ми з тобою – близнюки.
Божих істин лапки.
Ми йдемо навпрямки
Крізь часи і віки…