Прекрасний свiт

Галина Чехута
Навколо чарівний прекрасний світ!
Так, він складний, суворий, розмаїтий.
Але ж погляньте: справжній дивоцвіт
У росах сяє, сонечком зігрітий!

Хмарки біленькі сонце золотить,
Немов у сіни кличе величаві.
І навіть у калюжах є блакить!
Народжує краса думки яскраві!

Ось небо сипле сніговий єлей…
Так хочеться спинити світлі миті!
А скільки добрих навкруги людей!
Приємна зустріч, як цілющі ліки.

Дивлюсь, радію, лебедем пливу,
Іду вздовж річки мальовничим шляхом
І щастя відчуваю, що живу,
У небо підіймаюсь дивним птахом…