Лишень любов! на укр. яз

Любонька
Найгірший ворог, що у кожного із нас
сидить всерЕдині й на підлість провокує,
низкі амбіції підносить на "парнас",
пихата самість там отруйно пащекує.

Суцільне зло, нажаль, повсюди розповзлось
і прагне тільки (неодмінно!) керувати;
дарма нездара уявляє з сЕбе щось,
та сил добрА йому ніколи не здолати!

Природа Всесвіту - гармонії баланс,
закон порушити цей просто неможливо;
вже вкОтре людству надається Богом шанс
під мирним небом жити людяно й щасливо...

Радіти кожній новоявленій добі
і відчувати, що ти - сотворіння Боже;
щоб не зламати цього стриженя в собІ,
не треба ставитись до ближнього вороже.

Лишень любов зуміє зло перемогти,
хоч окрім себе важко ще когось любити;
лишень любов навЕде поміж нас мости,
лишень любов'ю можна серце відігріти!

08/04/21/