Бо ми з Украiни!

Лариса Семенец
Йдучи по стежині "від сеця до серця",
Війна, наздогнавши,  одягла нас в берці.
Та ми не схилилися і не зламались -
Незламністю духу ми всі об"єднались.
Й пишаймося тим, що у купі єдиній
Виборюєм світло -
                бо ми з України!

В часи лихоліття жорсткої навали,
Атаки ворожі ущент розбиваєм
Й без страху сьогодні йдемо по дорозі,
Рашист зупинити наш наступ не взмозі
З любов"ю до миру щасливої долі
Ведуть нас: і правда, і сила, і воля


Із витоку слави козацького роду
Військову черпаємо ми насолоду -
Тримаймося в купі, тримаймося разом,
Щоб нас не здолала ніяка зараза.
Щоб ми на шляху, в мить лихої години,
Знайшли ПЕРЕМОГУ -
                бо ми з України!