Доля

Татьяна Олексийчук
Лірика з присмаком війни.
*****************************

Чи потрібна тобі, чи ні,
Та, засмучена, в чорнім, жінка.
В неї очі давно сумні
І поламана, наче гілка.

Чи потрібна її весна,
Де згорьована, одинока,
Вона випита вся до дна,
Її доля така жорстока.

Чи потрібні її уста,
Що обвітрені та холодні...
Коли віра її в Христа
Височить на краю безодні.

Чи потрібна тобі вона?
Чи ти зможеш таку любити?!
Бо змінила її війна
І вона вже давно убита.

Чи потрібна тобі така?